Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης

Πολύ σημαντικό: με κάθε λήψη γανοδέρματος, πίνετε τουλάχιστον ένα με δύο ποτήρια νερό (ένα ποτήρι νερό είναι περίπου 200-250 ml) ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό, δηλαδή 1,6 – 2 λίτρα (π.χ. 1 ποτήρι νερό κάθε δύο ώρες). Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάμε τον οργανισμό να αποβάλλει αποτελεσματικότερα & ταχύτερα τις τοξίνες μέσω του απεκκριτικού συστήματος και κυρίως μέσω του ουροποιητικού.

Κατά τη διάρκεια της λήψης Ganoderma, ίσως νιώσετε δίψα και ότι το σώμα σας είναι ζεστό. Αυτό είναι σημάδι ότι ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερο νερό για την απομάκρυνση των τοξινών. Αυξήστε την κατανάλωση νερού.

Το γανόδερμα γενικά το καταναλώνουμε με άδειο στομάχι. Ωστόσο είναι καλύτερα τις πρώτες 10 ημέρες περίπου να το παίρνετε μαζί με ένα ελαφρύ φαγητό. Μετά τις 10 ημέρες καταναλώστε το 30΄  – 1 ώρα πριν τα γεύματα.

Το Γανόδερμα δεν έχει διατροφικούς περιορισμούς και μπορεί να καταναλώνεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε τροφή. Ωστόσο, είναι επιθυμητό το αλκοόλ να απέχει αρκετές ώρες (3-4 ώρες) από την λήψη του διότι δεν ακυρώνει αλλά μειώνει την δράση που έχει το Γανόδερμα.

Ενώ λαμβάνεται γανόδερμα RG + GL, μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε και άλλα βότανα αλλά και την φαρμακευτική σας αγωγή.

Έξοχος συνδυασμός με τo Ganoderma είναι και το Cordyceps ή/και η σπιρουλίνα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Dr. Lim, στο εγχειρίδιο Γανοθεραπείας αναφέρει ότι σε περιπτώσεις γαστρίτιδας, στομαχικού έλκους, αναπνευστικών αλλεργιών και επιληψίας, θα πρέπει να αποφεύγεται η λήψη γανοδέρματος με άδειο στομάχι.

Σε γενικές γραμμές, μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα οφέλη από τη χρήση υψηλής ποιότητας Γανόδερμα μετά από περίπου 4 έως 8 εβδομάδες ενώ εξαιρετικά αποτελέσματα θα βιώσει κάποιος σε 3 έως 6 μήνες, εφ’ όσον τηρεί τρία πράγματα:
α. λαμβάνει το γανόδερμα καθημερινά διότι επαναλαμβανόμενες διακοπές στην κατανάλωση του, μειώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του Ganoderma.
β. ακολουθεί τις γενικές οδηγίες για τη βέλτιστη χρήση που αναφέρονται στον παρόντα σύνδεσμο, και
γ. τηρεί μία ρεαλιστική δοσολογία για την περίπτωση του

Από την στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε το Γανόδερμα κομμάτι της διατροφής σας, οφείλετε στον εαυτό σας να το χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Όποτε νιώθετε πόνοεκτός από την ημερήσια δοσολογία σας, μπορείτε να λαμβάνετε επιπρόσθετα 1 ζευγάρι ακόμα μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα.

Αν μετά τη δουλειά είστε κουρασμένοιπροσθέστε 1 ή 2 ζεύγη Γανόδερμα, μόνο για εκείνη την ημέρα.

Σε περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης, καταναλώστε ώριμο γανόδερμα 90 ημερών RG

Διατηρήστε τη συσκευασία σε δροσερό & ξηρό μέρος και να μην είναι εκτεθειμένη σε απευθείας ηλιακό φως. Μην το τοποθετείτε στο ψυγείο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
– Το  πρωί, μετά την κατανάλωση γανοδέρματος, θα βοηθούσε ένα αργό τζόκινγκ ή ένα ζωηρό περπάτημα για να ζεσταθεί το σώμα. Επίσης, παίρνετε βαθιές αναπνοές (4 φάσεων) γιατί αφενός προσφέρετε στον οργανισμό σας ακόμα περισσότερο οξυγόνο και αφετέρου το οξυγόνο πηγαίνει σε βαθύτερα επίπεδα

– Να αποφεύγονται φαγητά πλούσια σε ζωϊκά λίπη, τηγανητά, αλάτι, κονσέρβες, καφεΐνη (εξαίρεση αποτελεί ο αλκαλικός καφές με Γανόδερμα). Τρώτε περισσότερα φρούτα, λαχανικά, (ατόφια ή σε χυμούς), υγιεινά γλυκά

 Δοσολογία Για Υγιείς Ανθρώπους (για πρόληψη)– Για υγιείς ανθρώπους, ένα ή δύο ζευγάρια (δηλαδή 2 ή 4 κάψουλες) ώριμο γανόδερμα 90 ημερών RG και μυκήλιο από γανόδερμα 18 ημερών GL, ημερησίως, είναι επαρκή.

Δείτε τι ακριβώς είναι το ώριμο γανόδερμα 90 ημερών RG και το μυκήλιο από γανόδερμα 18 ημερών GL και γιατί είναι σημαντικό να λαμβάνονται σε ζεύγη.

– Ένα ζευγάρι γανόδερμα ισούται με 0,72 γραμμάρια γανόδερμα.

– Eάν λαμβάνετε ένα ζευγάρι, το πρωί θα λαμβάνετε το μυκήλιο από Γανόδερμα 18 ημερών GL και το απόγευμα θα λαμβάνετε το ώριμο Γανόδερμα 90 ημερών RG.

Εξατομικευμένη δοσολογία θα λάβετε στο email σας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας

– Όπως εύκολα παρατηρεί κάποιος, η δοσολογία για το Γανόδερμα της DXN είναι ιδιαίτερα μικρή διότι το Γανόδερμα της DXN είναι εξαιρετικά μεγάλης καθαρότητας.

Γανόδερμα και Εγκυμοσύνη

– Οι υγιείς έγκυες γυναίκες μπορούν να καταναλώνουν DXN γανόδερμα ακόμα και όταν η εγκυμοσύνη είναι στην αρχή.
– Έγκυες γυναίκες που δεν είναι υγιείς ή δεν νιώθουν καλά, μπορούν να καταναλώσουν DXN γανόδερμα όταν η εγκυμοσύνη είναι μετά τον 4ο μήνα. 

Tα ανωτέρω αναφέρονται στο εγχειρίδιο της γανοθεραπείας του Dr. Lim, ιδρυτή της DXN. Ωστόσο, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ΠΑΝΤΑ να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας ΠΡΙΝ από την κατανάλωση οποιουδήποτε βοτάνου ή συμπληρώματος διατροφής.


Γανόδερμα για μη-Υγιείς Ανθρώπους & συγκεκριμένες διαταραχές:

Για την πάθηση που σας απασχολεί, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες του ιατρού σας. Το Γανόδερμα, ναι μεν, μπορεί να καταναλώνεται συμπληρωματικά με την φαρμακευτική σας αγωγή ή τις άλλες γραμμές θεραπείας (π.χ. Ομοιοπαθητική) αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα φάρμακα που σας έχουν συνταγογραφηθεί.

Εάν σας έχει δοθεί φαρμακευτική αγωγή, ΜΗΝ μειώνετε ή σταματάτε να λαμβάνετε τα φάρμακα σας ενώ λαμβάνετε γανόδερμα RG + GL, ειδικά τα φάρμακα που αφορούν την υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα, διαβήτη. Μειώστε την δοσολογία των συνταγογραφούμενων φαρμάκων MONO σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του ιατρού σας.

Το γανόδερμα είναι μία φυσική τροφή και η κατανάλωση του δεν επηρεάζει αρνητικά τυχόν παράλληλες φαρμακευτικές αγωγές. Απεναντίας τις συμπληρώνει και τις ενισχύει.

Το γανόδερμα παρέχει καλή υποστήριξη σε άλλες γραμμές θεραπείας. Βελτιώνει την γενικότερη κατάσταση και την ποιότητα ζωής. Προσφέρει συνολική βελτίωση, ανακούφιση από πόνους και τις παρενέργειες που οφείλονται σε άλλα φάρμακα.

Δοσολογία και Παρατηρήσεις:
1. Την πρώτη εβδομάδα, ξεκινάτε με ένα ζευγάρι ημερησίως. Την δεύτερη εβδομάδα αυξάνετε σε δύο ζευγάρια ημερησίως, την τρίτη εβδομάδα αυξάνετε σε τέσσερα ζευγάρια ημερησίως και τις επόμενες εβδομάδες αυξάνετε δύο ζευγάρια ημερησίως ανά εβδομάδα μέχρι να επιτευχθεί το απαιτούμενο πρόγραμμα δοσολογίας, όπως φαίνεται ανωτέρω. Ακριβής τρόπος χρήσης θα σταλεί στο email σας.

2. Σοβαρά νοσούντες (καρκίνος, διαβήτης, αποπληξία), να μοιράζουν την ημερήσια δοσολογία τους σε τρεις δόσεις (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) ή τέσσερις δόσεις (πρωί, δεκατιανό ή απογευματινό, μεσημέρι, βράδυ) ή πέντε δόσεις (πρωί, δεκατιανό, μεσημέρι, απογευματινό, βράδυ).

3. Σε συγγενείς παθήσεις (εκ γενετής παθήσεις) και ΑMEΑ, μπορεί να μην υπάρχει άμεση βελτίωση αλλά το γανόδερμα βελτιώνει την γενική υγεία, την ενέργεια και το ανοσοποιητικό σύστημα

4. Οι ασθματικοί ασθενείς να καταναλώνουν Γανόδερμα μετά το πρωινό. Εάν νιώσουν υπνηλία, να το καταναλώνουν το βράδυ.

5. Σε εξωτερικές πληγές ή σκασμένο δέρμαεφαρμόστε σκόνη από ώριμο γανόδερμα 90 ημερών πάνω στην πληγή. Το ώριμο γανόδερμα 90 ημερών είτε το προμηθεύεστε σε σκονη είτε αφαιρείτε το κέλυφος της κάψουλας  πολύ εύκολα (με τα χέρια ή με ένα μαχαιράκι)

6. Μπορείτε να το καταναλώσετε πριν ή μετά από μία επέμβαση

7. Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και ανδρικής ανικανότητας, παράλληλα με τo Γανόδερμα, εξετάστε και το Cordyceps.

Για τις δερματικές παθήσεις, σημαντική βοήθεια προσφέρουν και τα προϊόντα προσωπικής Υγιεινής ενισχυμένα με γανόδερμα (σαπούνι, αφρόλουτρο, σαμπουάν) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά με το Γανόδερμα ώστε αφενός να ενισχύσουν την δράση της και αφετέρου να έχετε ταχύτερα αποτελέσματα

Πιστοποιημένο οργανικής καλλιέργειας γανόδερμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και καθοδήγηση