Θεραπευτική Αντίδραση

Η έννοια της Αντίθετης Αντίδρασης

Είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε για τις αναμενόμενες αντιδράσεις του οργανισμού σας από τη λήψη Ganoderma :

Α.  αφενός για να γνωρίζετε τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να συμβεί, και
Β. αφετέρου σε περίπτωση που ο οργανισμός σας αντιδράσει, να γνωρίζετε πώς να το διαχειριστείτε.

Ι. Αναμενόμενες αντιδράσεις του οργανισμού από τη λήψη Ganoderma
α. Τα συμπτώματα της πάθησης σας εξαφανίζονται
β. Νιώθετε γεμάτος ενέργεια
γ. Αύξηση της όρεξης αλλά το βάρος του σώματος σταθεροποιείται.
δ. Κοιμάστε πιο βαθιά και ήρεμα. Οι ώρες που κοιμάστε μειώνονται αλλά ξυπνάτε πιο ανανεωμένοι & αναζωογονημένοι
ε. Η “αντίθετη” αντίδραση (opposition effect reaction)

ΙΙ. Η «αντίθετη» αντίδραση σημαίνει «γίνομαι καλύτερα» αντίδραση  

(Opposition Effect Reaction = Becoming Better Reaction)

–  Έννοια της κινεζικής ιατρικής: τα συμπτώματα της πάθησης σας θα χειροτερέψουν πριν εξαλειφθούν γιατί οι αιτίες των διαταραχών αποβάλλονται.
– Μετά τη λήψη Γανοδέρματος για τρεις ημέρες, ίσως εμφανιστεί μία μικρή «αντίθετη» αντίδραση, η οποία είναι διαφορετική για κάθε άτομο γιατί εξαρτάται από τις ποσότητες τοξινών που αποβάλλονται στο σώμα του καθενός. Παρακαλούμε συνεχίστε να λαμβάνετε Γανόδερμα. Δεν είναι παρενέργεια. Είναι απλά μία ένδειξη της αποτελεσματικότητάς του.
– Μερικές φορές ίσως εμφανιστεί κνίδωση (στο πρόσωπο ή στο σώμα ή στο στόμα), οίδημα, διάρροια, στομαχόπονος, διακύμανση της πίεσης του αίματος. Αυτά δεν είναι παρενέργειες ή άλλου είδους αρνητικές επιπτωσεις. Μην ανησυχείτε. Συνεχίστε να λαμβάνετε γανόδερμα. Τα συμπτώματα θα μειωθούν ή θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα. Ορισμένοι ακόμα τονίζουν εμφατικά ότι «εάν δεν υπάρξει αντίθετη αντίδραση, δεν θα υπάρξει και θεραπεία»
– όταν στο σώμα υπάρχει όξινο περιβάλλον, το αίμα είναι θολό και διάφορες ασθένειες εμφανίζονται σε διάφορα όργανα. Φροντίστε να μην αναπτύσσετε όξινο περιβάλλον στο σώμα σας.
– Όταν ένα όξινο περιβάλλον αλλάζει σε αλκαλικό, οι τοξίνες μέσα στο σώμα αποβάλλονται. Σαν γενικό κανόνα, θα εμφανιστούν διαφορετικές αντιδράσεις, μέσα σε 3 έως 10 ημέρες. Τα συμπτώματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Σε κάποιους ίσως είναι ελαφριά, σε κάποιους άλλους ίσως είναι εντονότερα γιατί εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας.

– Όταν μια αντίδραση είναι έντονη, αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα όξινο. Τα ακόλουθα συμπτώματα ίσως εμφανιστούν.
α. έντονη υπνηλία, ακόμη και κατά την διάρκεια της ημέρας
β. αίσθημα δίψας και ξηροστομία
γ. νυχτερινή ούρηση, μετά από «αέρια»

ΙΙΙ. Η εμφάνιση της “αντίθετης” αντίδρασης
1. Εννέα στους δέκα ανθρώπους ίσως έχουν αυτή την αντίδραση
2. Οι ασθενείς που έχουν αυτή την αντίδραση θα έχουν ταχύτερα αποτελέσματα από το λήψη Γανοδέρματος
3. Διάρκεια: μία ελαφριά αντίδραση ίσως διαρκέσει 2-5 ημέρες, μία εντονότερη ίσως διαρκέσει 7-30 ημέρες.
4. Γενικός κανόνας: εάν η αντίδραση είναι έντονη, μειώστε την πρόσληψη κατά το ήμισυ.
5. Αν η αντίδραση είναι ιδιαίτερα έντονη, μειώστε τη δόση σε μία κάψουλα μόνο (εναλλάξ: 1 κάψουλα RG τη μία ημέρα και μία κάψουλα GL την επόμενη ημέρα) ημερησίως έως ότου η αντίδραση εξαλειφθεί.
6. μετά το πέρας της αντίδρασης, επαναφέρετε την κανονική δοσολογία
7. εάν η αντίδραση επανέλθει, συνεχίστε με την ίδια δοσολογία, μην ελαττώσετε.
8. Κάποιοι ίσως εμφανίσουν την αντίδραση 3 έως 10 ημέρες μετά την έναρξη της Γανοθεραπείας. Κάποιοι ίσως εμφανίσουν την αντίδραση 2-3 μήνες αργότερα. Η αντίδραση δεν περιορίζεται σε μία μόνο εμφάνιση, εκτός εάν η νόσος έχει θεραπευτεί εντελώς

IV. Ασφάλεια Χρήσης – Ποιότητα

– Στην Αμερικάνικη Βοτανική Φαρμακοποιία, το μανιταρι Γανοδερμα έχει ταξινομηθεί ως “Κλάση 1 : Βότανα που μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια, όταν χρησιμοποιούνται σωστά.
– Το Ganoderma κατατάσσεται στα προσαρμογόνα βότανα, δηλαδή είναι μη τοξικό και μπορεί να καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες και για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παρενέργειες ή επιπτωσεις
– Καμία εταιρεία Γανοδέρματος δεν διαθέτει τo σύνολο των πιστοποιήσεων της DXN.
– Η DXN διαθέτει 3 πιστοποιήσεις ISO. Aναλογιζόμενοι ότι ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως (ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης) διαθέτουν τρεις πιστοποιήσεις ISO, αυτό το δεδομένο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αποδεικνύει την απόλυτη συμμόρφωση της με διεθνή αυστηρά πρότυπα και απαιτήσεις.
– Εξαιρετικά ενδιαφέρον & σημαντικό ανάγνωσμα είναι το “Γιατί το DXN Γανόδερμα είναι ανώτερο από το “χύμα” Γανοδερμα ή το γανόδερμα άλλων εταιρειών”
– Το DXN Γανόδερμα έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων – ΕΟΦ
– Το Γανόδερμα να λαμβάνεται με προσοχή από ασθενείς που υποβάλλονται σε μεταμοσχεύσεις οργάνων και χρησιμοποιούν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. Επίσης, να λαμβάνεται με προσοχή από ανθρώπους που λαμβάνουν φάρμακα με αντιπηκτικές ιδιότητες για το αίμα και από ανθρώπους που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις (ιδίως όσοι λαμβάνουν άλλα φάρμακα με αντι-αιμοπεταλιακή δράση. Εάν ο ασθενής λαμβάνει επιπρόσθετα simvastatin, montelukast ή κάποιο αντιπηκτικό, πιστεύουμε ότι μια λογική προφύλαξη θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση του Ganoderma lucidum για 7 ημέρες πριν τη χειρουργική επέμβαση Πηγή).

ΠΡΙΝ ξεκινήσετε να λαμβάνετε Γανόδερμα:
1. ΠΑΝΤΑ να συμβουλεύστε τον ιατρό σας, ιδίως αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή.
2. Διαβάστε προσεκτικά τις γενικές οδηγίες χρήσης ώστε να έχετε τα βέλτιστα – μέγιστα αποτελέσματα από τη λήψη του γανοδέρματος.